Aanmelden Ik wil zelf iets plaatsen

Activiteit

Nieuwe workshop Jongeren voor natuur

Geplaatst door: SamenZwolle beheerder Start op: Donderdag 14 september 2017 17.30 uur Eindigt op: Donderdag 14 september 2017 20.30 uur Locatie/Accommodatie: Natuur en Milieu Overijssel, Assendorperdijk, Zwolle, Nederland

Op donderdagavond 14 september vindt de derde en laatste workshop "Jongeren voor natuur" plaats. Opnieuw in het kantoor van Natuur en Milieu Overijssel in Zwolle. Deze laatste workshop zoemt in op wat jongeren boeit in de natuur en wat ze leuke natuuractiviteiten vinden. Op basis van onderzoeken van Natuur en Milieu Overijssel, Woesteland en Stichting Waarde kunnen we daarover waardevolle adviezen en tips geven. De belangrijkste kernwoorden zijn: spannend, competitief, actief en leerzaam.

De workshop op 14 september wordt gegeven door ervaringsdeskundigen van IVN Woesteland; de jongerenafdeling van IVN.

Je bent welkom vanaf 17.00 uur bij Natuur en Milieu Overijssel op de Assendorperdijk 3 in Zwolle, waar we een eenvoudige biologische maaltijd van soep en broodjes hebben klaar staan. Om 17.30 uur beginnen we met de workshop, die tot 20.30 uur duurt. Er zijn geen kosten verbonden aan de workshop voor deelnemers die lid zijn van een bij Natuur en Milieu Overijssel aangesloten groepen. Voor alle anderen bedragen de kosten 25 euro per persoon.