Aanmelden Ik wil zelf iets plaatsen

Activiteit

Peutergym (2-4 jaar)

Geplaatst door: Jason Huisman Start op: Donderdag 7 december 2017 10.30 uur Eindigt op: Donderdag 7 december 2017 11.15 uur Locatie/Accommodatie: Speellokaal De Oosterenk

BuurtSport Diezerpoort, peutergym, door rennen, rollen, mikken, klimmen en allerlei andere speelse oefeningen ontwikkelen peuters hun motoriek, leren ze samenspelen en ervaren ze van jongs af aan het plezier van bewegen. Voor peuters die angstig zijn om vrij en soepel te bewegen kan peutergym een belangrijke bijdrage leveren aan het overwinnen van deze angst. Tijdens het gymmen ontdekken ze hun bewegingsmogelijkheden en leren ze stap voor stap hun grens te verleggen.

Wij vinden de interactie tussen ouder / verzorger en kind erg belangrijk, daarom gymt u tijdens deze les mee met uw kind. Als ouder kunt u uw kind motiveren om aan alle activiteiten mee te doen. Door samen te gymmen, plezier te maken, en uw kind te helpen met de te nemen hindernissen wordt de vertrouwensband met uw kind vergroot.

De peutergym staat onder leiding van een professionele kracht die gewend is met jonge kinderen te gymmen.

Toegangsprijs € 7,50

Mocht de groep vol zitten, dan kunt u een mail sturen naar m.houtzeel@sportservicezwolle.nl. Jullie komen dan op de wachtlijst.