Aanmelden Ik wil zelf iets plaatsen

Activiteit

Seniorensport Hoge Laar

Geplaatst door: SportService Zwolle Start op: Dinsdag 13 maart 2018 10.00 uur Eindigt op: Dinsdag 13 maart 2018 11.00 uur Locatie/Accommodatie: Sportpark het Hoge Laar

Elke dinsdag ochtend sport er wekelijks een groepje senioren op het sportpark het Hoge Laar. Het sportaanbod is altijd onder begeleiding van één de buurtsportcoaches van SportService Zwolle. Elke week staat er een nieuwe sport op het programma. Een paar voorbeelden hiervan kunnen zijn, balspelen zoals voetbal, handbal, hockey, tennis. Maar ook variaties op de sport frisbee, softbal kunnen aan bod komen. Door de professionele begeleiding is het mogelijk om verschillende niveaus met elkaar te laten bewegen, zodat iedereen mee kan doen.

Denk niet 'dat kan ik niet meer' of 'ik ben hier nog niet oud genoeg voor'! Maar wees welkom om een keer vrijblijvend met ons mee te doen!

Bewegen, kennismaking met nieuwe sporten, maar ook gezelligheid staat centraal. Na een uur beweging zal er altijd een kopje koffie klaar staan in de kantine van HC Zwolle. En als het weer het niet toelaat om buiten te sporten is er in de kantine genoeg ruimte voor een binnen activiteit.

U kunt voor 50uro een 15 -rittenstrippenkaart aanschaffen. Dit is incl een kopje koffie/thee achteraf.

Meer info: Annejet Cramer 038-6686494
Filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=U8ELIeAtfCM