Contact Inloggen
We wensen je een goed nieuwjaar! Laten we in 2023 ook weer veel omkijken naar elkaar en helpen waar nodig. In Zwolle regelen we het in 2023 ook samen!
organisatie

DOCK24

Wijk

Spoolde/Voorst A

Categorie

Activiteitenbegeleiding
Scholing & Taal
Welzijn & Zorg

Bezoek onze website

Over DOCK24

Iedere persoon is anders, heeft andere wensen en kansen gekregen en leeft onder andere omstandigheden. Niet iedereen is voldoende in staat om op eigen kracht sociaal en maatschappelijk mee te kunnen doen. DOCK24 is het startpunt in Zwolle voor sociale en maatschappelijke participatie voor mensen vanaf 16 jaar die het om welke reden dan ook even niet lukt mee te komen in de maatschappij.

Dat kan betekenen dat je thuis zit zonder uitzicht op werk of studie en ondersteuning wilt bij het vinden van jouw mogelijkheden. Je wilt je ontwikkelen en weer meedoen, maar weet niet hoe. Samen met een coach ga je op zoek naar wat jij nodigt hebt en maak je een plan waarmee je aan de slag kan met jouw vraag.

Samenwerking
Uniek is de route die een deelnemer met een coach samenstelt. Er wordt gebruik gemaakt van het aanbod in de stad om een traject passend te maken voor de persoon. Het gaat daarbij om verschillende cursussen, scholingsmogelijkheden, (werk)ervaringsplekken en stages. Dit doet DOCK24 in samenwerking met het online platform SamenZwolle. Jouw route is op maat gemaakt, op een plek in Zwolle die daarbij past.

Daginvulling
In samenwerking met SamenZwolle ondersteunt DOCK24 inwoners ook bij het vinden van een daginvulling. Voorheen was dat dagbesteding, vanaf 2019 heet dit in Zwolle Goede dagen en perspectief. Daarbij wordt met de inwoner verkend of er een passende plek is te vinden binnen het maatschappelijk voorveld. Als intensievere begeleiding nodig is, wordt doorverwezen naar zorgpartners.

Jongeren
Voor jongeren is er een speciale jongerenroute. Een persoonlijke routeplanner met doelen zodat je op je eigen manier en tempo jouw talenten kunt ontdekken en je kunt voorbereiden op een vervolgstap, zoals een opleiding, betaald werk of dagbesteding.

Kijk voor meer informatie op www.dock24.nl

Contactgegevens

Adres:
Gasthuisdijk 24
8041 AG Zwolle

Telefoon:
(038) 751 8495

Website:
http://dock24.nl

E-mail:
info@dock24.nl

Social media:

Locatie

Vrijwilligersvacatures van DOCK24

DOCK24 zoekt:

Taalvrijwilliger

vrijwilligersvacature
stedelijk
informatie & advies
scholing & taal
samen & ontmoeten

Zelf een vrijwilligerswerk-vacature plaatsen

Plaats een vacature

Activiteiten van DOCK24

Er zijn op dit moment geen activiteiten

Plaats een activiteit

Aanmelden nieuwsbrief!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het laatste SamenZwolle nieuws.

Meld je aan!