Contact Inloggen
Meer weten over SamenZwolle? lees meer
organisatie

Openbaar Belang

Wijk

Dieze/Diezerpoort

Categorie

Informatie & Advies
Klussen, techniek & onderhoud

Bezoek onze website

Over Openbaar Belang

Persoonlijke aandacht voor onze huurders, oog voor elkaar, focus op samen. Dat is waar Openbaar Belang voor staat en wat ons als Zwolse woningcorporatie zo eigen maakt.

Wij bieden ruim 2.600 kwalitatieve en betaalbare woningen voor mensen met een lager inkomen. Daarbij hebben we ook een scherp oog voor huurders en woningzoekenden met speciale woonbehoeften. Dat zien we als onze rol en verantwoordelijkheid. Bovendien geloven we dat wij daarin het verschil kunnen maken. Het begint tenslotte allemaal met wonen.

De organisatie bestaat uit de afdelingen Wonen, Vastgoed, Financiën en wordt aangestuurd door een directeur-bestuurder. Bij Openbaar Belang werken ongeveer 30 mensen. Naast woningen hebben wij ook garages, enkele bedrijfsruimtes, woonwagens en woonwagenstandplaatsen. Daarnaast biedt Openbaar Belang speciale huisvesting voor studenten.

Openbaar Belang kent een lange historie. Het was de eerste woningcorporatie in Zwolle. In 1900 werd zij opgericht door de gegoede burgerij die opkwam voor de minder bedeelden in Zwolle. Zij noemden zichzelf ‘Vereniging tot verbetering van woningtoestand in de Gemeente Zwolle’, geheten Openbaar Belang.

Contactgegevens

Adres:
Binnengasthuisstraat 1
8022 NH ZWOLLE

Telefoon:
038 456 7222

Website:
https://www.openbaarbelang.nl/

E-mail:
info@openbaarbelang.nl

Social media:

Vrijwilligersvacatures van Openbaar Belang

Er zijn op dit moment geen vrijwilligerswerk-vacatures

Plaats een vacature

Activiteiten van Openbaar Belang

Er zijn op dit moment geen activiteiten

Plaats een activiteit

Aanmelden nieuwsbrief!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het laatste SamenZwolle nieuws.

Meld je aan!