Contact Inloggen
Oproep plaatsen? Ontdek hoe eenvoudig dit gaat! lees meer

Gebruikersvoorwaarden

SamenZwolle is voor iedereen toegankelijk. SamenZwolle is een sociaal platform en nadrukkelijk niet bedoeld voor commerciële doeleinden.

Huisregels: zo houden we het leuk en veilig

We gaan er vanuit dat iedereen die dit platform gebruikt netjes en met respect met elkaar omgaat. We willen je dan ook vragen om je aan onderstaande huisregels te houden:

  • Plaats alleen activiteiten, vacatures en oproepen en hulpvragen die geen commerciële doelstelling hebben.
  • Reageer alleen op hulpvragen als je geen commerciële doelstelling hebt.
  • Plaats en verstrek alleen informatie die je ook in het openbaar zou geven.
  • Verstrek privégegevens alleen wanneer je persoonlijk contact hebt gehad en de ander vertrouwt. Laat desnoods iemand meekijken. SamenZwolle is bereikbaar en bereid om je te helpen bij het vinden van een geschikte vrijwilliger of het oplossen van problemen.
  • Lees je iets dat je niet vertrouwt of dat niet op SamenZwolle thuishoort? Meld dit dan via “meld misbruik” of neem contact met ons op.
  • SamenZwolle is eindverantwoordelijk, wij bekijken alles wat er geplaatst is en of dit op de site kan blijven staan of niet. Ook kijken we of een oproep niet beter past bij een andere site zoals marktplaats, weggeefhoeken of betaalde vragen.

Uiteraard zijn jouw gegevens veilig bij ons. Daarnaast is SamenZwolle bereikbaar en bereid om je te helpen bij het vinden van een geschikte vrijwilliger of het oplossen van problemen.

Bekijk het uitgebreide privacystatement en download de algemene voorwaarden van SamenZwolle.

Algemene voorwaarden

Aanmelden nieuwsbrief!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het laatste SamenZwolle nieuws.

Meld je aan!