Contact Inloggen
Zien wat jij kunt doen voor Oekraïne? Bekijk de Oekraïne Hulp pagina. lees meer

SamenOuderen

SamenOuderen is dé plek waar u alles vindt wat er voor ouderen is te doen in onze mooie stad. Wilt u ergens meer informatie over? Neem gerust contact met ons op, we denken graag met u mee.

SamenOuderen

Dans Lokaal 10 juli 2022

Een heerlijke middag vol dansbare deuntjes uit de jaren 50, 60 en 70! Het Danslokaal is een Zwols dansinitiatief gericht op de jeugd van toen, met de ouderen van nu. Een gezellige middag waarbij u net als vroeger kunt dansen of aan de bar kunt genieten van een drankje. Niets moet, alles mag. Diskjockey Niek verzorgt de muzikale omlijsting en dansdocente Jettie Feenstra zorgt ervoor dat u op de dansvloer kunt quicksteppen, jiven, twisten en misschien zelfs weer eens de boogiewoogie danst! Danslokaal vindt plaats op 10 juli in Hedon Zwolle vanaf 14:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en bij Wijz locatie De Terp in Diezerpoort, Radewijnsstraat 1

Koop tickets
Activiteitenkalender voorjaar 2022

Activiteitenkalender voorjaar 2022

Ook dit voorjaar zijn er veel leuke buurtkamers, informatiepunten en sport- en hobbyactiviteiten voor ouderen in Zwolle te vinden. Download de activiteitenfolder voorjaar 2022 voor een greep uit het aanbod. Kijk voor het totale aanbod bij activiteiten.

SamenOuderen Voorjaarsagenda

Wat gaat u doen vandaag?

Geplaatst door SportService Zwolle

GoldenSports Stadshagen

Do. 26 mei van 10:30 tot 11:30
activiteit
stadshagen
activiteitenbegeleiding
sport & spel
samen & ontmoeten
Geplaatst door WijZ Welzijn

Buurtkamer Diezerpoort

Do. 26 mei van 09:30 tot 13:00
activiteit
dieze/diezerpoort
activiteitenbegeleiding
welzijn & zorg
samen & ontmoeten
Geplaatst door MVO de Siggels / v.v. SVI

Seniorensport Zwolle Zuid

Do. 26 mei van 13:15 tot 14:15
activiteit
zwolle-zuid(ittersum/schelle)
sport & spel
Geplaatst door Jeruzalemkerk (PGZ)

Huiskamer Assendorp

Vr. 27 mei van 09:45 tot 12:00
activiteit
assendorp
samen & ontmoeten
Geplaatst door MVO de Siggels / v.v. SVI

Walking Footbal ZAC (mannen)

Vr. 27 mei van 10:30 tot 11:30
activiteit
zwolle-zuid(ittersum/schelle)
sport & spel
voeding & gezondheid
samen & ontmoeten

Heb je zelf een activiteit die je onder de aandacht wilt brengen?

Plaats een activiteit

Digitale Nieuwsbrief SamenOuderen

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste oproepen en activiteiten met betrekking tot ouderen ? Of bent u benieuwd naar alle tips, kennis en ervaringen die wij te delen hebben? Meldt u dan via de knop hieronder aan voor de digitale nieuwsbrief!

Abonneer

Zoekt u hulp voor een oudere?

Speciaal voor professionals die werken met ouderen hebben we de SamenOuderen Antwoordkaart ontwikkeld. Hierop kunt u samen met de oudere aangeven wat hij of zij graag zou willen doen. De kaart kan gratis naar ons worden verstuurd. Na ontvangst zullen wij contact met de oudere opnemen om te kijken wat bij hem of haar past. Zo creëren we voor iedereen een dag om naar uit te kijken!

Download de antwoordkaart

Samen Tegen Eenzaamheid

Eenzaamheid. Een groot woord. En voor iedereen heeft het een andere betekenis. De een voelt zich alleen omdat er weinig bezoek komt, de ander omdat hij of zij niemand kent die dezelfde passie heeft. Ben je of ken je iemand die eenzaamheid ervaart? Meld het ons, dan gaan wij ons best doen om jou op weg te helpen.

Meer informatie

‘Het is leuk om zélf op pad te gaan’

Janny (72) uit de Zwolse wijk Holtenbroek voelt zich ‘nog hartstikke jong’. Toch heeft ze voor langere afstanden een rollator nog. En sinds ze die niet meer zelf de auto in en uit mag tillen, zit zelfstandig boodschappen doen er niet meer in. Nu zoekt Janny iemand die eens per week met haar naar de supermarkt wil. Of beter gezegd, naar twee supermarkten. ‘Bij de Aldi verkopen ze lekkere wijn en goed brood. Deen heeft de beste kant-en-klaarmaaltijden.’

Lees verder

Lees het verhaal van Grietje

“Het is hier in de buurtkamer altijd gezellig. Ik voel me hier elke keer weer met warmte verwelkomd. Ja, hoe zal ik het zeggen… Het is gewoon fijn om hier te zijn. Al die liefde die ik krijg van de andere bezoekers van deze buurtkamer... dat is heel mooi.” Grietje

Lees hier

Volg gratis een leuke cursus!

Heeft u altijd al een cursus fotografie, sieraden maken, tekenen óf gezond koken willen volgen, maar is het er nooit van gekomen? Op de website van MAX Vandaag worden ruim 50 leuke cursussen aangeboden! Ze zijn gratis en op ieder gewenst moment te volgen, u doorloopt de cursus zelf dus het kan wanneer het u het beste uitkomt. Laat het ons vooral weten als u een leuke cursus heeft gevonden!

Bekijk de cursussen

Wij denken graag met u mee!

Weet u niet goed wat bij u past? Wilt u graag dat we even met u meedenken over een leuke dagbesteding? Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.


  Jouw contactgegevens

  Wanneer je dit formulier invult voor iemand anders, gaan we ervan uit dat de deelnemer daarvan op de hoogte is.


      Informatie over persoon die je wilt aanmelden

                      SamenOuderen partners

                      SamenOuderen wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende partners

                      Aanmelden nieuwsbrief!

                      Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het laatste SamenZwolle nieuws.

                      Meld je aan!