Contact Inloggen
Ben jij opzoek naar een zinvolle daginvulling of wil je (weer) meedoen in de maatschappij? Kijk wat er voor jou te doen is in Zwolle lees meer

Dierenweides en wijkboerderijen

Dieren kijken, spelen en ontspannen. In Zwolle zijn er veel plekken te vinden waar onze geliefde viervoeters rondrazen. Op deze wijkboerderijen en dierenweides worden regelmatig leuke evenementen georganiseerd voor jong en oud.

Dierenweides en wijkboerderijen

Vind een kinderboerderij bij jou in de buurt

Wijkboerderij de Schellerhoeve

Wijkboerderij de Schellerhoeve

De Schellerhoeve is een wijkboerderij op een prachtplek: in de IJsselzone aan de rand van Zwolle-Zuid.

Dierenweide Dieze Oost & Stichting de Knuffelkonijntjes

Dierenweide Dieze Oost & Stichting de Knuffelkonijntjes

Iedereen kan bij deze dierenweide langskomen om de vele dieren te knuffelen en meer over ze te leren. De organisatie gaat ook op pad met de konijntjes en tovert een lach op het gezicht bij demente ouderen en kinderen in het ziekenhuis.

Dierenweide Berkum

Dierenweide Berkum

Een prachtige dierenweide in Berkum. Van schapen tot geiten, konijnen en cavia’s: er is van alles te zien en te beleven. Je vindt de dierenweide aan de van ’t Hoffpad, aan het eind van de Lorentzlaan.

Park de Stadshoeve

Park de Stadshoeve

Park de Stadshoeve is een ontmoetingsplek waar mens en natuur samenkomen en kinderen vrijuit kunnen spelen. Er is een speelboerderij met dieren, een bistro en je kunt een wandeling maken door de moestuinen en belevenistuinen.

Aanmelden nieuwsbrief!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het laatste SamenZwolle nieuws.

Meld je aan!