Contact Inloggen
Oproep plaatsen? Ontdek hoe eenvoudig dit gaat! lees meer
nieuws

Bijna 100 Zwolse wensen vervuld bij de Wensboom!

Maandag 8 januari 2024

Op 16 en 17 december 2023 stond de Wensboom van SamenZwolle weer prominent in de Luttekestraat. Tijdens dit weekend werden maar liefst 140 wensen geuit, waarvan er ruim 100 werkelijkheid worden. Op zondag 7 januari heeft wethouder Monique Schuttenbeld de eerste wensen officieel overhandigd.

Voor velen is december niet vanzelfsprekend een vreugdevolle maand. Om deze reden bundelden SamenZwolle en een groep lokale ondernemers hun krachten om Zwolle extra warmte te schenken in deze feestmaand. Mensen kregen de kans een wens te doen voor een dierbare en deze op te hangen in de Wensboom. Tijdens het weekend van 16 en 17 december kon elke inwoner van Zwolle, ongeacht leeftijd, langskomen om een wens te uiten voor een ander.

Verschillende wensen

In december werden maar liefst 140 diverse wensen in de Wensboom geplaatst. Van grappige tot liefdevolle, emotionele en onzelfzuchtige wensen, ze vonden allemaal een plekje in de boom. Van een boeket bloemen, een concertkaartje tot een doosje chocolade; de meest uiteenlopende wensen werden geuit door en voor Zwollenaren als uiting van waardering en steun aan medestadsbewoners. De organisatie van de Wensboom is in staat om bijna 100 wensen te vervullen. Afgelopen zondag werden een aantal van deze wensen fysiek overhandigd door SamenZwolle en wethouder Monique Schuttenbeld in Odeon. Dit omvat onder andere een begeleide rit op een Harley voor een meneer die door ziekte niet meer zelf kan rijden, en een lunch in het Kattencafé voor een Zwollenaar die de kat van een andere stadsgenoot heeft gered.

Samen staan we sterk!

Het verwezenlijken van deze wensen werd mogelijk gemaakt door diverse lokale ondernemers en de Gemeente Zwolle.

Aanmelden nieuwsbrief!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het laatste SamenZwolle nieuws.

Meld je aan!