Contact Inloggen
Oproep plaatsen? Ontdek hoe eenvoudig dit gaat! lees meer
nieuws

De Wensboom 2023

Dinsdag 5 december 2023

December is een maand van gezelligheid, feestjes en familie. Een maand van cadeautjes en een moment om even extra lief te zijn voor elkaar. Ken jij iemand die iets extra’s verdient? Kom zaterdag 16 of zondag 17 tussen 11.00 en 17.00 uur naar De Wensboom van SamenZwolle in de Luttekestraat en doe een wens voor een dierbare!

Ik wens jou…
Heb jij iemand in jouw omgeving die wel iets extra's kan gebruiken? Die een grote droom heeft of die je om een andere reden iets liefs toewenst? Grappige wensen, liefdevolle wensen, emotionele wensen, onbaatzuchtige wensen: ze mogen allemaal in onze mooie Wensboom.

Ons doel: zoveel mogelijk wensen laten uitkomen in samenwerking met diverse Zwolse ondernemers. Want in Zwolle regelen we het samen!

Uitreiking:
Wordt jouw wens waargemaakt? Dan word je uitgenodigd voor het uitreikingsmoment op 7 januari, 11:00 uur in Odeon.

Bijdrage leveren?

Vind jij het leuk om een uurtje bij de Wensboom te staan met een collega, vriend of vriendin om gezellig met mensen in gesprek te gaan en te helpen bij het noteren van een wensen? Of geef jij een leuke workshop, heb je een fiets over in de schuur die je graag doneert of wil je op een andere manier een bijdrage leveren aan de Wensboom? Dan kan dat! Stuur een mailtje naar leon@samenzwolle.nl.

Stuur een berichtje!

Aanmelden nieuwsbrief!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het laatste SamenZwolle nieuws.

Meld je aan!