Contact Inloggen
Oproep plaatsen? Ontdek hoe eenvoudig dit gaat! lees meer
nieuws

Meld je aan voor de Professionalsbijeenkomst op 14 mei 2024!

Woensdag 3 april 2024

Je bent van harte uitgenodigd voor de professionalsbijeenkomst van SamenZwolle op 14 mei 2024! Dit is dé kans om volledig op de hoogte te worden gebracht van de laatste ontwikkelingen en toekomstvisies van SamenZwolle. We presenteren onder andere de resultaten en cijfers van 2023 en nemen jullie mee in onze nieuwe campagne met een gloednieuwe merkvideo en instructievideo om het gebruik van ons platform extra eenvoudig te maken. Maar dat is nog niet alles! Organisaties krijgen de kans om hun eigen verhaal te delen, een schitterend project te presenteren of een aankomende activiteit aan te kondigen. En natuurlijk is er weer een moment om elkaar te ontmoeten bij het afsluitende netwerkmoment. Ook zijn we heel blij om te mogen aankondigen dat deze editie plaatsvindt op een hele toffe locatie, namelijk de Panoramazaal van het Stadhuis!

Wat, waar wanneer?

De professionalsbijeenkomst van SamenZwolle wordt telkens op een andere locatie gehouden om je een divers beeld te geven van de vele mooie locaties in onze stad. Voor deze editie nodigen we je graag uit op:

Datum: 14 mei 2024
Tijdstip: 15:00 - 16:30 uur
Locatie: Panoramazaal, Stadhuis. Grote Kerkplein 15

Kom jij een pitch houden namens je organisatie?

Wil je jouw organisatie vertegenwoordigen en iets delen over een boeiend project waar je momenteel aan werkt? Heb je een interessante anekdote die jouw mede-stadsbewoners zou verrijken, of een vraagstuk waarbij je hun hulp kunt gebruiken? Of wil je simpelweg de schijnwerpers richten op jouw organisatie of werkzaamheden? Dit is je kans tijdens de professionalsbijeenkomst! We bieden enkele organisaties de gelegenheid om te spreken, kort en krachtig. In 5 minuten de kern raken en tijdens het netwerkmoment gelegenheid om dieper op de materie in te gaan voor wie daar behoefte aan heeft. UPDATE: Vanwege voldoende aanmeldingen is het niet meer mogelijk om te pitchen bij aankomende editie. Er zijn nog wel plekken over om als professional aan te sluiten bij onze bijeenkomst.

AANMELDEN HELAAS NIET MEER MOGELIJK

Meld je aan!

Vanwege grote belangstelling is aanmelden helaas niet meer mogelijk. Houd onze nieuwsberichten in de gaten voor de volgende editie.

Aanmelden nieuwsbrief!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het laatste SamenZwolle nieuws.

Meld je aan!