Contact Inloggen
Oproep plaatsen? Ontdek hoe eenvoudig dit gaat! lees meer
nieuws

Meld je aan voor de Professionalsbijeenkomst op 21 november

Donderdag 2 november 2023

Zwolse professionals opgelet! Van De Wensboom tot de ‘Jij, Wij SamenZwolle’ campagne en van hét ‘Certificaat Zwolle Dementievriendelijke stad’ tot aan wat doe jij eigenlijk voor een ander? We hebben zin om weer eens traditiegetrouw bij te kletsen met jou als Zwolse professional tijdens de professionalsbijeenkomst van SamenZwolle. Zoals je van ons gewend bent geen eenrichtingsverkeer, maar ook ruimte voor jou om een korte pitch te houden. We nodigen je van harte uit!

Wat, waar wanneer?

De professionalsbijeenkomst van SamenZwolle vindt iedere keer op een andere locatie plaatst, zodat we jou een goed beeld kunnen geven van de verschillende ontmoetingsplekken in onze stad. Deze editie ontmoeten we je graag op:

Datum: 21 november 2023
Tijdstip: 15:00 - 16:30 uur
Locatie: De Tuinkamer in de IJsseltoren van ABN Amro. Het adres is Grote Voort 247.

Je vindt een parkeergarage onder de IJsseltoren. De lift brengt je naar de begane grond waar de Tuinkamer is, rechts van de ingang.

Zwolle maken we samen!

Wil jij namens jouw organisatie iets vertellen over een interessant project waar je druk mee bezig bent? Heb jij een leerzame anekdote waar jij je stadsgenoten mee kunt verrijken of een vraagstuk waar zij jou mee kunnen helpen? Of wil je gewoon even de spotlight op jouw organisatie of werkzaamheden richten? Dan kan dat tijdens de professionalsbijeenkomst! We geven graag een aantal organisaties de kans om iets te komen vertellen. 5 minuten, kort maar krachtig, en uiteraard met ruimte voor vragen! Aanmelden voor een pitch kan tot 14 november via marketing@samenzwolle.nl. Let op: vol=vol.

Meld je aan voor een pitch

Meld je aan!

Ben jij erbij? Meld je dan aan via onderstaande button vóór 14 november. We horen ook graag met hoeveel personen je aansluit. We zien jou graag op 21 november om 15:00 uur in de Tuinkamer van de IJsseltoren, Grote Voort 247 in Zwolle.

Meld je aan voor de professionalsbijeenkomst op 21 november!

Aanmelden nieuwsbrief!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het laatste SamenZwolle nieuws.

Meld je aan!