Contact Inloggen
Oproep plaatsen? Ontdek hoe eenvoudig dit gaat! lees meer
nieuws

Nieuwsbrieven April '24

Maandag 22 april 2024

Wil je op de hoogte blijven van het nieuws rondom activiteiten, oproepen, organisaties en initiatieven in Zwolle? In onze maandelijkse nieuwsbrieven praten we je graag bij! Deze maand zijn de nieuwsbrieven voor Zwollenaren, senioren en professionals verschenen. Klik op onderstaande links om de nieuwsbrieven te bekijken of meld je aan voor (een van) de nieuwsbrieven om deze elke maand per e-mail te ontvangen.

Nieuwsbrief Zwollenaren

Welkom bij de april-editie van de SamenZwolle nieuwsbrief! In deze editie lees je een interview met de inspirerende organisatie Stichting Roeien Met De Riemen Die Je Hebt, waarin ze vertellen over hun missie en impact in de Zwolse gemeenschap. Daarnaast delen we de campagne 'Praat Over Morgen', die tot doel heeft belangrijke gesprekken over toekomstige zorg en welzijn aan te moedigen. Tot slot informeren we je over het Geheugencafé, een waardevolle plek voor mensen met dementie en hun mantelzorgers om elkaar te ontmoeten, ervaringen te delen en ondersteuning te vinden. Lees snel verder voor deze verhalen en meer in deze april-editie van de SamenZwolle nieuwsbrief!

Bekijk deze nieuwsbrief online

Nieuwsbrief SamenOuderen

Met de lente in volle bloei, verwelkomen we u graag bij de april-editie van de SamenOuderen nieuwsbrief! In deze nieuwsbrief leest u een interview met Stichting 'Roeien met de riemen die je hebt' en krijgt u een inkijkje in het Geheugencafé voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. Daarnaast delen we het goede nieuws dat ANWB AutoMaatje van start is gegaan, waardoor vervoersmogelijkheden worden vergroot voor degenen die het nodig hebben. Bovendien nodigen we u uit voor het rolstoelvriendelijke openingsconcert van het Bevrijdingsfestival Overijssel, een viering van vrijheid die voor iedereen toegankelijk is. Lees gauw verder!

Bekijk deze nieuwsbrief online

Nieuwsbrief professionals

Welkom bij de april-editie van onze professionalsnieuwsbrief! We beginnen met onze gloednieuwe infographic, waarin we de resultaten van 2023 in de schijnwerpers zetten. Dit geeft je een uitgebreid inzicht in onze werkzaamheden en prestaties gedurende het afgelopen jaar. Daarnaast willen we je laten weten dat de inschrijvingen voor de aankomende SamenZwolle Professionalsbijeenkomst volledig zijn volgeboekt. Maar maak je geen zorgen! Er liggen nog tal van andere evenementen en kansen op de loer. Een daarvan is de aankomende Beursvloer van ZwolleDoet!, waar je de mogelijkheid hebt om waardevolle connecties te leggen en samen te werken met andere professionals in Zwolle. Tot slot delen we graag MijnWereldKaart met je, een krachtige gesprekstool die professionals en vrijwilligers ondersteunt bij hun werk op het gebied van zingeving, dagelijkse activiteiten en sociale netwerken. Lees snel verder voor meer informatie!

Bekijk deze nieuwsbrief online

Eerder verschenen: Nieuwsbrief Cultuursensitief werken

Cultuursensitief werken betekent dat je rekening houdt met de culturele achtergrond en waarden van iemand, dat je je als professional bewust bent van het feit dat jouw culturele normen niet voor iedereen gelden. Er zijn geen pasklare tips en trucs voor, maar in Zwolle willen we dat iedereen zich welkom en gezien voelt. Zo worden er in Zwolle veel activiteiten georganiseerd voor ouderen met een migratieachtergrond. Het gaat hierbij om gezelligheid en ontmoeting. Dan is het fijn als je elkaar verstaat. Voor mensen die geen Nederlands spreken of die uit een ander land komen, zijn er ook groepen. We vertellen je hier graag meer over!

Bekijk deze nieuwsbrief online

Meld je aan!

Klik op onderstaande link om je aan te melden voor een of meerdere SamenZwolle-nieuwsbrieven.

Meld je aan voor de nieuwsbrieven.

Aanmelden nieuwsbrief!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het laatste SamenZwolle nieuws.

Meld je aan!