Contact Inloggen
Oproep plaatsen? Ontdek hoe eenvoudig dit gaat! lees meer
nieuws

Terugblik: Professionalsbijeenkomst nov '23

Dinsdag 5 december 2023

Met veel genoegen kijken we terug op de professionals bijeenkomst van SamenZwolle in de IJsseltoren! Bijna 80 professionals en vertegenwoordigers van 50 organisaties kwamen samen om kennis en expertise te delen.

Tijdens de bijeenkomst blikten we terug op geslaagde projecten en samenwerkingen en keken we vooruit naar nieuwe doelen in 2024. We bespraken onder andere de mooie resultaten die we hebben geboekt met het project SamenOuderen, waarvan sinds 2023 in bijna elke wijkkrant een kalender van te vinden is met een greep uit het aanbod van Zwolse senioren. Daarnaast vierden we dat Doomijn Kinderopvang een nieuwe partner is en dat we in september als stad het certificaat Zwolle Dementievriendelijk uitgereikt kregen; en startschot voor meer bewustzijn rondom dit thema. Natuurlijk mocht Tips bij financiële krapte ook niet ontbreken, die dankzij de diverse partners in de stad gevuld is met een heleboel (Zwolse) initiatieven rondom armoede.

Daarnaast deelden Deltion College/De Kern (Students Of Colour Alliance), SportService (Beweegmakelaar), Het Sociaal Wijkteam, Creating Balance (Onder de pannen), WijZ Welzijn (Ouderen met een migratieachtergrond) en De Gemeente Zwolle (Bestaanszekerheid/Warm Thuis) belangrijke projecten en impactvolle initiatieven. De input van diverse organisaties tijdens deze bijeenkomst biedt hopelijk de stimulans voor nog meer waardevolle samenwerkingen in de stad! We zien iedereen graag terug tijdens de professionalsbijeenkomst in het tweede kwartaal van 2024.

Aanmelden nieuwsbrief!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het laatste SamenZwolle nieuws.

Meld je aan!