Contact Inloggen
Ben jij opzoek naar een zinvolle daginvulling of wil je (weer) meedoen in de maatschappij? Kijk wat er voor jou te doen is in Zwolle lees meer
organisatie

de Verhalenboot

Wijk

Binnenstad

Categorie

Cultuur & Amusement

Bezoek onze website

Over de Verhalenboot

Wij, verhalenmakers en organisators Rob Bults en Kitty Peetoom, hebben ons leven gewijd aan het verhaal, want verhalen kunnen een brug vormen tussen mensen van alle culturen, leeftijden en overtuigingen. Met de Verhalenboot zijn we sinds 2005 in Nederland belangrijke aanjagers van de vertelkunst.

Productiehuis De Verhalenboot voert de artistieke en zakelijke directie van twee grote verhalenfestivals in Zwolle: Internationaal Vertelfestival Zwolle Unlimited en het Wereldberoemde Verhalenfestival. Daarnaast is het projecteigenaar van cultuureducatiefestival/onderwijslaboratorium Woest. De Verhalenboot huisvest een vakschool voor verhalenvertellen en schrijven in samenwerking met de Vertelacademie en de Schrijversvakschool Groningen, Noord-Nederland. Ook is het initiator van Het Vertellersgilde, een praktijkopleidingsplek voor jonge verhalenvertellers. De Verhalenboot produceert verhalen, vertellingen en evenementen. Op onregelmatige basis organiseert De Verhalenboot voorstellingen en kennistrajecten m.b.t. de traditie van het verhalenvertellen.

Contactgegevens

Adres:
Pletterstraat 20
8011 VG ZWOLLE

Website:
http://www.deverhalenboot.nl

E-mail:
info@deverhalenboot.nl

Vrijwilligersvacatures van de Verhalenboot

Er zijn op dit moment geen vrijwilligerswerk-vacatures

Plaats een vacature

Activiteiten van de Verhalenboot

Er zijn op dit moment geen activiteiten

Plaats een activiteit

Aanmelden nieuwsbrief!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het laatste SamenZwolle nieuws.

Meld je aan!