Contact Inloggen
Oproep plaatsen? Ontdek hoe eenvoudig dit gaat! lees meer
organisatie

Stichting Dierenvoedselbank Zwolle

Wijk

Aa-landen, Assendorp, Berkum, Binnenstad, Dieze/Diezerpoort, Herfte/Wijthmen, Holtenbroek, Veerallee, Kamperpoort, Spoolde/Voorst A, Stadshagen, Westenholte, Wipstrik, Zwolle-Zuid(Ittersum/Schelle), Stedelijk, Buiten Zwolle, Hanzeland

Onderwerpen

Dierenwelzijn
Natuur en tuin

Doelgroep

18+

Bezoek onze website

Over Stichting Dierenvoedselbank Zwolle

Stichting Dieren Voedsel Bank Zwolle ondersteunt Zwolse huishoudens die in financiële moeilijkheden verkeren om hun huisdieren toch een goed leven te kunnen geven. Voornamelijk met voedselpakketten en advies, maar als het nodig is mogelijk ook met diergerelateerde producten zoals een mand of riem.

De stichting biedt tijdelijke hulp. Cliënten zitten meestal in een traject waarin het uiteindelijke doel is om weer volledige zelfstandig en financieel gezond te leven.

In principe wordt er voor maximaal 1,5 jaar een relatie aangegaan waarbij er gedeeltelijke ondersteuning is met voeding voor het huisdier. Registratie kan via diverse hulpinstanties, het inschrijfformulier is te vinden op de website. Kan er niet aan de inschrijfvoorwaarden worden voldaan dan kijken we samen of er toch mogelijkheden zijn.

Stichting Dieren Voedsel Bank Zwolle heeft een ANBI status en wordt voor een klein deel financieel ondersteunt door de gemeente Zwolle. De activiteiten drijven voor een groot deel op donaties van bedrijven en particulieren. Onder voorbehoud van de beschikbare voeding vindt er maandelijks een uitgifte plaats. Voerdonaties kunnen bij u thuis opgehaald worden of naar het afgiftepunt worden gebracht. Financiële donatie kan eenvoudig en snel via de website.

Contactgegevens

Adres:
Voltastraat 23C
8013 PM Zwolle

Telefoon:
06 20 55 14 58

Website:
http://www.dierenvoedselbankzwolle.nl

E-mail:
info@dierenvoedselbankzwolle.nl

Social media:

Vrijwilligersvacatures van Stichting Dierenvoedselbank Zwolle

Er zijn op dit moment geen vrijwilligerswerk-vacatures

Plaats een vacature

Activiteiten van Stichting Dierenvoedselbank Zwolle

Er zijn op dit moment geen activiteiten

Plaats een activiteit

Aanmelden nieuwsbrief!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het laatste SamenZwolle nieuws.

Meld je aan!