Contact Inloggen
Ben jij opzoek naar een zinvolle daginvulling of wil je (weer) meedoen in de maatschappij? Kijk wat er voor jou te doen is in Zwolle lees meer
organisatie

Briljant!

Wijk

Stedelijk

Categorie

Cultuur & Amusement
Welzijn & Zorg
Hobby & Creatief

Bezoek onze website

Over Briljant!

Zwolle barst van het talent en de creativiteit onder álle generaties. Het traject Briljant! richt zich op de oudere Zwollenaren die aan de slag willen gaan met passie en creativiteit. Briljant! stimuleert u om nieuwe vaardigheden te verkennen en te ontwikkelen.

U gaat in een reeks van acht sessies met een kunstenaar en groep ouderen aan het werk om uw verhaal, uw kennis, uw talent of uw boosheid vorm te geven. Het vertrekpunt? Dat bepaalt u helemaal zelf! En wat u aan het eind van het traject presenteert, is ook aan u. Schittert u graag als zangeres van een zelfgemaakt lied? Of heeft u stiekem altijd al een dichtbundel willen maken over bijzondere momenten in uw leven maar heeft u nooit geweten waar te beginnen? Dan is dit het moment. Niks moet, alles mag en verhalen delen staat centraal.

Uiteindelijk werkt u samen met de kunstenaar en groep deelnemers aan een eindproduct dat u vol trots presenteert aan de stad. Denk bijvoorbeeld aan een optreden bij een buurtkamer of een video op YouTube.

Briljant! is een initiatief van Stadkamer, WijZ Welzijn en ZwolleDoet!.

Contactgegevens

Website:
http://www.briljantzwolle.nl

E-mail:
info@briljantzwolle.nl

Social media:

Vrijwilligersvacatures van Briljant!

Er zijn op dit moment geen vrijwilligerswerk-vacatures

Plaats een vacature

Activiteiten van Briljant!

Er zijn op dit moment geen activiteiten

Plaats een activiteit

Aanmelden nieuwsbrief!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het laatste SamenZwolle nieuws.

Meld je aan!