Contact Inloggen
Oproep plaatsen? Ontdek hoe eenvoudig dit gaat! lees meer
organisatie

Multifunctioneel Centrum de Enk

Wijk

Assendorp

Onderwerpen

Welzijn & Zorg

Doelgroep

Alle leeftijden

Bezoek onze website

Over Multifunctioneel Centrum de Enk

De Enk ligt in de mooie wijk Assendorp met het unieke uitzicht op het Assendorperplein en zijn zeer bijzondere muziektent.

Diverse organisaties hebben hun weg dan ook gevonden naar De Enk zoals, Resto van Harte, Doomijn Peuterspeelzaal & BSO activiteiten, Wijz ( welzijn ouderen ) Repair café en Stichting Assendorperzaken ( voor div. wijk activiteiten, bijeenkomsten en bewonersinitiatieven ).

Maar ook particulieren en bedrijfsleven voor hun workshops, trainingen, cursussen, bewegings/dansactiviteiten en vergaderingen.

Wil je als wijkbewoner een leuke activiteit organiseren voor (en door) Assendorpers, dan is dat zeker mogelijk. o.a in onze modern uitgeruste kookstudio, maar De Enk heeft tevens een hele fijne ontmoetingsruimte met voor elke leeftijd wel iets te doen. Er zijn twee biljarts, een poolbiljart, darts, flat-screen tv met Wii-games/Playstation een leuke kinderspeelhoek voor de aller kleinste en een hele gezellige bar voor een hapje & drankje. In deze ruimte vinden ook de vele ( muzikale ) optredens plaats.

Tevens is er een overdekte/verwarmde Serre met aangrenzende rookruimte, ook kunt u GRATIS gebruik maken van WIFI.

Bent u op zoek naar een vergader- of activiteitenlocatie, dan is De Enk uw partner strategisch gelegen locatie op loopafstand van het centrum en station voor elk soort activiteit en/of evenement met haar 10 zalen van diverse afmetingen, een moderne kookstudio en een gymzaal voor diverse bewegings- activiteiten.

Voor complete informatie over zalen, planning, prijzen, arrangementen en additionele faciliteiten kunt u contact opnemen met onze medewerker sales 038-4216331 of via mail info@deenkassendorp.nl.

Contactgegevens

Adres:
Enkstraat 67
8012 VA ZWOLLE

Telefoon:
+31 38 421 6331

Website:
https://deenkassendorp.nl/

E-mail:
info@deenkassendorp.nl

Vrijwilligersvacatures van Multifunctioneel Centrum de Enk

Er zijn op dit moment geen vrijwilligerswerk-vacatures

Plaats een vacature

Activiteiten van Multifunctioneel Centrum de Enk

Er zijn op dit moment geen activiteiten

Plaats een activiteit

Aanmelden nieuwsbrief!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het laatste SamenZwolle nieuws.

Meld je aan!