Contact Inloggen
Oproep plaatsen? Ontdek hoe eenvoudig dit gaat! lees meer

De Wensboom 2023

December is een maand van gezelligheid, feestjes en familie. Een maand van cadeautjes en een moment om extra lief te zijn voor elkaar. Ken jij iemand die iets extra’s verdient? Kom op zaterdag 16 of zondag 17 december tussen 11.00 en 17.00 uur naar de Wensboom van SamenZwolle in de Luttekestraat en doe een wens voor een dierbare!

De Wensboom 2023

Ik wens jou...

Heb jij iemand in jouw omgeving die wel iets extra's kan gebruiken? Iemand die een leuke droom heeft of die je om een andere reden iets liefs toewenst? Grappige wensen, liefdevolle wensen, emotionele wensen, onbaatzuchtige wensen: ze mogen allemaal gedaan worden bij de Wensboom.

Heeft je beste vriend je eindeloos gesteund toen het even wat minder ging op je werk? Stond je moeder klaar om de was te doen toen jouw wasmachine ermee ophield? Heb je een neefje of nichtje die je wilt verrassen met een cadeautje uit die ene speelgoedwinkel of wil je gewoon die buurvrouw een bloemetje geven omdat ze altijd die boodschap in huis heeft die jij bent vergeten in de supermarkt?

Kom langs op 16 of 17 december tussen 11.00 en 17.00 uur in de Luttekestraat en laat ons weten wie jij wat extra's gunt!

“Een vriendin van mij is rolstoelafhankelijk, waardoor het lastig voor haar is om eruit te gaan. Ik wens voor haar daarom een ritje door Zwolle in een fietstaxi, omdat ze dit zo mist!”
Wens 21

Kom jij ook een wens doen voor een ander?

Kom langs op 16 of 17 december tussen 11.00 en 17.00 uur in de Luttekestraat en laat ons weten wie jij wat extra's gunt!

“Opa houdt heel erg van voetbal, maar heeft last van zijn gezondheid. Ik zou daarom nog erg graag een keer naar een wedstrijd van PEC Zwolle samen met opa en papa. Het liefste op een VIP-plek zodat opa rustig kan kijken.”
Wens 53

Uitreiking: 7 januari 2024

Het officiële uitreikingsmoment vindt plaats op zondag 7 januari 2024, van 11:00 tot 12:00 uur in Odeon. Een deel van de wensen wordt op deze dag uitgereikt. Hou er dus rekening mee dat jij en degene voor wie jij een mooie wens gedaan heeft in de week ná het Wensboomweekend misschien wel een uitnodiging ontvang!

De Wensboom is een initiatief van SamenZwolle in samenwerking met Sander Dol, Richard Mulder, Roel Ramaker en diverse sponsoren.

Aanmelden nieuwsbrief!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het laatste SamenZwolle nieuws.

Meld je aan!