Contact Inloggen
Meer weten over SamenZwolle? lees meer

De Wensboom 2023

December is een maand van gezelligheid, feestjes en familie. Een maand van cadeautjes en een moment om extra lief te zijn voor elkaar. Ken jij iemand die iets extra’s verdient? Kom op zaterdag 16 of zondag 17 december tussen 11.00 en 17.00 uur naar de Wensboom van SamenZwolle in de Luttekestraat en doe een wens voor een dierbare!

De Wensboom 2023

Ik wens jou...

Heb jij iemand in jouw omgeving die wel iets extra's kan gebruiken? Die een grote droom heeft of die je om een andere reden iets liefs toewenst? Grappige wensen, liefdevolle wensen, emotionele wensen, onbaatzuchtige wensen: ze mogen allemaal in onze mooie Wensboom.

Heeft je beste vriend je eindeloos gesteund toen het even wat minder ging op je werk? Stond je moeder klaar om de was te doen toen jouw wasmachine ermee ophield? Heb je een neefje of nichtje die je wilt verrassen met een cadeautje uit die ene speelgoedwinkel of wil je gewoon die buurvrouw een bloemetje geven omdat ze altijd die boodschap in huis heeft die jij bent vergeten in de supermarkt? Kom langs op 16 of 17 december tussen 11.00 en 17.00 uur en laat ons weten wie jij wat extra's gunt.

Wie weet wordt jouw wens in vervulling gebracht!

De Wensboom is te vinden op de Luttekestraat, ter hoefte van Het Grote Kerkplein.

Wens voor mijn zus

'Ik wens voor mijn zus een kerstpakket. Ze is jaren geleden arbeidsongeschikt verklaard en krijgt nu nooit meer een kerstpakket, terwijl ze dat zo leuk vond'

De Wensboom is een initiatief van SamenZwolle in samenwerking met Sander Dol, Richard Mulder, Roel Ramaker en diverse sponsoren.

Aanmelden nieuwsbrief!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het laatste SamenZwolle nieuws.

Meld je aan!